Husker dere at jeg i februar i fjor la ut en oppskrift på Roastbiffwrap? Vel, den er knallgod! Men, denne gangen fant vi ut at vi ville gjøre en vri, å byttet ut roastbiff mot biffstrimler. Oh my, enda bedre må jeg si! Så tenkte jeg måtte dele denne superenkle retten med dere:
Stek kjøttet på høy varme, og krydre godt med alt det ovenfor (ikke stek for lenge, da blir det tørt). La dette hvile imens du lager resten. Kjøttet kan nemlig bli lunkent/kaldt før du har det på lefsa ettersom dette er en kaldrett. (krydderet jeg har kjøpes på feks. meny, marineringen selges bl.annet på rema 1000).
Kutt så opp sukkererter i små biter, ha potetsalaten i en bolle (kjøp gjerne den med crème fraiche som vi brukte, gir god smak), og rør dette sammen med mais. Mengden ser du ann utifra hvor mange lefser du skal lage. En boks potetsalat holder til ca.5 lefser.
Varm lefsene i 20-30 sekunder i mikroen for å få de myke, del opp litt salat å ha i bunn, legg på potetsalaten og så kjøttet. Rull så sammen, og kutt de opp på skrått i midten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar