lørdag 1. mai 2010

Bichon Frisè

Åå, jeg gleder meg til den dagen jeg eier en supersøt Bichon Frisè! Jeg har alltid vært glad i hunder, ettersom jeg selv vokste opp med en hund. Vi hadde derimot en Engelsk Setter med navnet Fanny, men etter hu døde, fant vi ut at jeg tragisk nok er allergisk mot dyr (var vel ca. 13 år da vi fant det ut). Ble jo selvfølgelig veldig lei meg, og det er vanskelig å ikke kunne klappe de søte små. Men etterhvert ble jeg kjent med rasen Bichon Frisè, og fant ut at rasen er allergivennlig. Hurra! Var også heldig å få være med min venninne Mia da hun passet på en Bichon en sommer. Jeg falt pladask! De er suupersøte, og veldig snille. De koster utrolige 12.000 kr (!), men det er så verdt det! Jeg måå ha hund, for de gir så mye glede i livet og hverdagen :)
Hvor søte er ikke disse? Åå, jeg dør! Disse er faktisk til salgs på finn nå, og jeg skulle gjerne hatt en av dem! Men får vel vente litt til. Man må jo ha tid til hunden også :)

Er det noen som har erfaring med denne rasen?

1 kommentar:

  1. jeg har ikke så veldig mye erfaring men hvis du lar pelsen vokse og steller den da blir den som en puddel men hvis du klippern litt noen ganger i månden. det er mye stell med pelsen da men det går fint jeg har også lyst på de hundene sååå søteee

    SvarSlett