3) Kok 1 liter vann, ha i 2 buljongterninger (hønsebuljong).
4) Putt oppi bladene + stilkene, la koke kraftig i 15 min. Ta de så ut, og kast de.
5) Ta oppi blomkålbitene, la småkoke i 3 min. Ta de deretter ut
(de skal oppi igjen helt til slutt).
6) Ha så jevning oppi vannet (2 dl melk + 3 ss mel ristet i en flaske) la koke i 3 min. Ha deretter oppi fløte+eggeblandinga (3,5 ss fløte+ 1 eggeplomme). Smak til med salt og pepper.
7) Ta så blomkålbitene oppi igjen tilslutt, og servèr.
Husk å stek bacon, og baguetter også. Veldig godt til!
Mmmm, ser det ikke godt ut?? :)
Så hadde Gorm kjøpt med napolionskaker til oss, NAM!
Dette var nesten litt for lite for 2 personer, for suppa blir ganske tykk. Så derfor kan dere gå inn her for å selv velge hvor mange porsjoner det skal lages for (dette var for 3 porsjoner). Jeg fulgte ikke fremgangsmåten der, for fant en annen et annet sted hvor det sto forklart litt annerledes. Men ingrediensene er de samme uansett.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar