onsdag 17. mars 2010

Gryte à la Knut

Jepp, det er nettop det den heter! Fant oppskriften på matprat, og ble svært fristet til å prøve å lage det til oss i dag. Den minnet meg litt om lappskaus (som jeg elsker!), men med en liten vri ettersom man skulle ha oppi hakkede hermetiske tomater i tilegg til alt det andre. Det var veldig godt, og ikke minst sunt!


Dette er hva du trenger + salt og pepper.
(NB! har ikke lagt frem riktig antall poteter + gulrøtter her)


Kutt opp poteter og gulrøtter i biter. Skulle egentlig ha oppi stangselleri også, men det droppet vi siden vi ikke er noe glad i det.


Ta grønnsaker og den stekte kjøttdeigen m/løk i en gryte.

Ha oppi resten av ingrediensene som er: vann, hermetiske tomater, ketchup, oregano, salt og pepper.
La det koke i 15-20 min.

Ser ikke så himla lekkert ut, meen det er jo ikke mer man skal ha til denne retten. Bortsett fra flattbrød og det gode aromat-krydderet. NamNam!

For å se hele oppskriften, trykk her. Du kan da velge hvor mange porsjoner du vil lage for.
Vi lagde for 4 porsjoner, og det var nok til 2 stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar