fredag 17. september 2010

www.finn.no!

Fy søren! At det skulle være såå vanskelig å finne leilighet i store Oslo hadde jeg aldri trodd! Jeg har klikka meg inn på finn.no nesten hver time i over en uke nå, og er rimelig lei. Vi var på tre visninger på onsdag og fem på torsdag.

De tre på onsdag var totalt katastrofe! Herregud så urolig ukoselige leiligheter! Føltes ut som vi kom inn på skitne sykehus. Skikkelig sterilt og ekkelt. Små var de også. Torsdag ble ting litt bedre. Vi likte godt den på Rosenhoff og Grünerløkka. Selvom de begge var i 4.etg uten heis.....Den på Rosenhoff har balkong, men ingen varmeovner (?!), og den på Grünerløkka er uten balkong men med peisovn. Såå logisk nok vil den på løkka bli billigere med tanke på strømregninger. De koster forholdsvis 9300,- og 9500,- og litt over 40 kvm. Ikke store greiene, men vi har jo 45 kvm her, å det er mer enn nok til oss. Men vi har like lyst på begge to, vingler voldsomt. Dilemma, dilemma!

Men fant en suuuperfin i Gamlebyen i dag. Har hørt mye rart om det stedet, men jeg tror vi får dra å se den på mandag å danne oss et bilde selv. Mulig det er et rolig og fint område der denne leiligheten ligger :) Den er i hvertfall heelt ny, alt er veldig stilig og er uteplass. Så vi får se da.

Sånn, det var dagens frustrasjonsinnlegg!

Don`t worry, be happy?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar