PS: Har du tid, lag woken selv med friske grønnsaker du kutter opp. Blir da enda litt sunnere. Men som sagt, da må man ha god tid og ork til å gjøre det ;)
mandag 14. juni 2010
Marinert kyllingfillè
Vi fortsetter i det sunne hjørnet! Denne gangen kjøpte vi inn 4 kyllingfilèer, og valgte å lage egen marinade på de. Hadde fersk champignon til (ny favoritt!), og wokblanding (maisen som er med på bildet droppet vi).
Olje, salt, pepper, hvitløkspepper og kyllingkrydder. Blandet alt godt sammen i en kopp. Er ingen fasit på hvor mye du tar av hvert, men smak til hvor mye krydder du vil ha oppi.
Legg 4 ustekte kyllingfillèer i en ildfast form, og hell marinaden over. Settes inn i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.
Og så brukte vi nok en gang kesampesto oppå i stedenfor saus (som jeg skrev om i det forrige mat-innlegget). Kjempegodt! Kyllingen fikk en utrolig god smak også pga den marinaden :)
PS: Har du tid, lag woken selv med friske grønnsaker du kutter opp. Blir da enda litt sunnere. Men som sagt, da må man ha god tid og ork til å gjøre det ;)
PS: Har du tid, lag woken selv med friske grønnsaker du kutter opp. Blir da enda litt sunnere. Men som sagt, da må man ha god tid og ork til å gjøre det ;)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Den kesampestoen høres jo veldi god ut, kossen smake den? e den sterk på smak?
SvarSlettEt altfor mye saus her i huset, Ole Ivar lika ikkje dressinga...
den er det også! :D den smaker, ehm. pesto :p pesto smaker ikke sterkt i det hele tatt. men du kan selv velge hvor mye pesto du vil det skal smake. om du vil ha lite smak; velg mer kesam, og vil du ha mye, velg mer pesto :) Veldig smaksak, så prøv deg frem :) Jeg syns i hvertfall at det hever smaken på alt kjøtt =)
SvarSlett