mandag 14. juni 2010

Marinert kyllingfillè

Vi fortsetter i det sunne hjørnet! Denne gangen kjøpte vi inn 4 kyllingfilèer, og valgte å lage egen marinade på de. Hadde fersk champignon til (ny favoritt!), og wokblanding (maisen som er med på bildet droppet vi).

Dette ble brukt i marinaden:
Olje, salt, pepper, hvitløkspepper og kyllingkrydder. Blandet alt godt sammen i en kopp. Er ingen fasit på hvor mye du tar av hvert, men smak til hvor mye krydder du vil ha oppi.
Marinaden.

Legg 4 ustekte kyllingfillèer i en ildfast form, og hell marinaden over. Settes inn i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.

Og så brukte vi nok en gang kesampesto oppå i stedenfor saus (som jeg skrev om i det forrige mat-innlegget). Kjempegodt! Kyllingen fikk en utrolig god smak også pga den marinaden :)

PS: Har du tid, lag woken selv med friske grønnsaker du kutter opp. Blir da enda litt sunnere. Men som sagt, da må man ha god tid og ork til å gjøre det ;)

2 kommentarer:

  1. Den kesampestoen høres jo veldi god ut, kossen smake den? e den sterk på smak?
    Et altfor mye saus her i huset, Ole Ivar lika ikkje dressinga...

    SvarSlett
  2. den er det også! :D den smaker, ehm. pesto :p pesto smaker ikke sterkt i det hele tatt. men du kan selv velge hvor mye pesto du vil det skal smake. om du vil ha lite smak; velg mer kesam, og vil du ha mye, velg mer pesto :) Veldig smaksak, så prøv deg frem :) Jeg syns i hvertfall at det hever smaken på alt kjøtt =)

    SvarSlett