Olje, salt, pepper, hvitløkspepper og kyllingkrydder. Blandet alt godt sammen i en kopp. Er ingen fasit på hvor mye du tar av hvert, men smak til hvor mye krydder du vil ha oppi.
Legg 4 ustekte kyllingfillèer i en ildfast form, og hell marinaden over. Settes inn i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.
Og så brukte vi nok en gang kesampesto oppå i stedenfor saus (som jeg skrev om i det forrige mat-innlegget). Kjempegodt! Kyllingen fikk en utrolig god smak også pga den marinaden :)
PS: Har du tid, lag woken selv med friske grønnsaker du kutter opp. Blir da enda litt sunnere. Men som sagt, da må man ha god tid og ork til å gjøre det ;)
PS: Har du tid, lag woken selv med friske grønnsaker du kutter opp. Blir da enda litt sunnere. Men som sagt, da må man ha god tid og ork til å gjøre det ;)
Den kesampestoen høres jo veldi god ut, kossen smake den? e den sterk på smak?
SvarSlettEt altfor mye saus her i huset, Ole Ivar lika ikkje dressinga...
den er det også! :D den smaker, ehm. pesto :p pesto smaker ikke sterkt i det hele tatt. men du kan selv velge hvor mye pesto du vil det skal smake. om du vil ha lite smak; velg mer kesam, og vil du ha mye, velg mer pesto :) Veldig smaksak, så prøv deg frem :) Jeg syns i hvertfall at det hever smaken på alt kjøtt =)
SvarSlett