Jeg bakte forresten min tradisjonelle gulrotkake som de alle liker så godt. Kjøper slik enkel pakke (tilsetter bare egg, smør og vann), men lager kremen selv. Utroolig god!
Dette hadde jeg på meg:
Gulrotkaka:
Jeg kjøper faktisk denne pakka som det står "langpanne" på. Velger den ettersom jeg da får en høy kake når jeg bruker rund form. Men da må tiden også forlenges. Skal stå i 20 min om det er i langpanne, så jeg velger da å la den stå inne i 55-60 min ettersom jeg velger rund form. Er da viktig å stikke en kniv i kaka midt i for å sjekke at den ikke er deigete. Om det ikke henger igjen noe på kniven, er den gjennomstekt.
Bokstavene er sjokoladebokstaver som man får kjøpt i matbutikken.
Kakeformen jeg har brukt heter "Bake It Easy". Den er genial! Man har jo den kanten rundt selvsagt, heller oppi røra, og putter det inn i ovnen. Etter den er ferdig tar du vekk forma rundt, lar den avkjøle, tar på fyll og vips har du en ferdig kake rett på et fat! Følger også med plastlokk. Denne kjøpes på Glassmagasinet (halv pris der ut denne mnd). Løp og kjøp!
Bilder fra bursdagen legger jeg ut etterhvert :)Oppskrift på fyllet:
1 beger med Kremost naturell (romtemperert)
100 g meierismør (romtemperert)
1/2 kopp melis
2 ts vaniljesukker
1 beger med Kremost naturell (romtemperert)
100 g meierismør (romtemperert)
1/2 kopp melis
2 ts vaniljesukker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar