torsdag 15. april 2010

Ovnsgratinert kylling

For litt siden fant vi noe nytt i mathyllene igjen. Nemlig en posemiks til ovnsgratinert kylling. Vi elsker kylling, og det er alltid spennende når man finner noe nytt man kan ha sammen med det. Å som regel så steker vi kyllingen, men denne gangen skulle den faktisk inn i ovnen rå med denne gratineringen oppå. Vil si at kyllingen ble mer saftig av å bli satt inn rå, og med gratineringen ble det en himla god smak. Anbefales på det sterkeste!

Slik ser posen ut.

Man skal bare blande den ut med creme fraiche og vann.
Da er den tynnflytende, men så skal den stå å svelle i 3 min, og da blir den tykk.

Legg 3-4 rå kyllinger underst i en ildfast form, å ha gratineringen oppå.

Så skal den stå 30 min i ovnen, og ser da slik ut.

Ha ris og salat til. Kjempegodt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar