fredag 19. februar 2010

Dagfinn Lyngbø show!


I går var jeg og Gorm i Elverum å så på Dagfinn`s show; Evolusjon. Showet var i en stor kinosal, med plass til 500 mennesker. Vi hadde bestilt billetter noen dager før, treige som alltid. Så da vi bestilte måtte vi godta å få plass heelt øverst, og helt ytterst på siden. En litt snurt Gry, men pyttpytt, vi måtte jo dra! Så da vi kom dit, gikk vi til plassene våre, å fant i tilegg ut at vi hadde fått PLASTstoler! Mens alle andre satt i herlige, myke kinostoler. Yesda. Men så kom det en hyggelig mann å sa han hadde bedre seter til oss ved siden av lys-og lyddama. Å det var midt på og langt frem i salen. Snakk om å være heldige! Og showet var fantastisk bra! Så utrolig morsom han er!! Vi lo så vi fikk vondt i magen. Det varte i 1t og 15 min, og det var egentlig nok. Hvis ikke hadde vi blitt slitne... Men anbefales å dra på!! Han er jo på turnè, så gå inn HER så ser du hvor han skal fremover :)

Må også få med at det var såå digg å sitte i kinosal å se et slikt show! Vi var å så Jeff Dunham i fjor, og da var det i Oslo Spektrum. Hadde dritdårlige plasser (trege igjen...) og det var til tider vanskelig å høre han fordi mange skrek og lo HØYT. Så var ofte vi ikke fikk med oss hva han sa, og da er jo vitsen borte.... Så små, intime saler er mye,mye bedre!



Legger her ut et klipp fra et show han har hatt før, om forkjølelse (legger ikke ut noe som var likt fra i gårkveld, for vet hvor kjedelig det er å ha sett det før man eventuelt ser showet selv...) Vel, denne er i hvertfall utrolig morsom! Verdt å se hele!



Legger med et klipp fra Jeff Dunham sitt show også som vi så i fjor som sagt. Dette er min absolutte favoritt blant hans dukker, nemlig Peanut! Han er så utroolig morsom! Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar